Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi debutează cu o remiză albă. Fenerbahce - Galatsaray, 0-0

Hagi debutează cu o remiză albă. Fenerbahce - Galatsaray, 0-0

Hagi debutează cu o remiză albă. Fenerbahce - Galatsaray, 0-0
Sursa foto: Foto: gsp.ro
24 Oct 2010   •   21:11

Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

Hagi şi echipa sa au fost întâmpinaţi cu entuziasm de suporteri, la ieşirea de la baza sportivă din Florya, când au plecat spre stadionul Şukru Saracoglu. Fanii au scandat: "I love you Hagi" şi "Kadikoy va fi mormânt pentru Fener".

Gheorghe Hagi a început curajos pe Şükrü Saracoğlu, arătând încă o dată că nu glumeşte atunci cînd spune că preferă fotbalul ofensiv. Însă, portarul lui Fenerbahce având o zi de excepţie.

Atacantul columbian al oaspeţilor, Pino, a încercat să înscrie din orice poziţie, dar de fiecare dată s-a văzut blocat de zidul Volkan. L-a învins o singură dată, în minutul 4, când l-a scos din joc cu un dribling de mare fineţe. A prins chiar şi cadrul porţii dintr-un unghi aproape imposibil, dar când să se bucure, Gökhan a venit de nicăieri, respingînd balonul de pe linia porţii.

Galata şi-a împins încet, dar sigur, adversarul în propria jumătate. Acelaşi Pino putea deschide scorul, dar şutul său din minutul 12, a fost respins in extremis în corner de Volkan.

Fener a punctat şi ea la impresie, ratând o ocazie imensă în minutul 19. Servet Cetin a respins în faţă, iar Yobo şi Emre au prins adevărate torpile, ambele blocate de fundaşii adverşi. Însă tot elevii lui Hagi s-au aflat la controlul partidei. Lugano a respins slab în minutul 23, iar Neill a trimis fabulos din voleu. Volkan a respins incredibil în corner.

Dacă Galata a controlat prima repriză, Fener a forţat mai mult în actul secund, ratând o serie de ocazii în debut. Niang a pătruns excelent şi a şutat pe sub Aykut. Portarul lui Hagi a şters mingea, iar aceasta s-a oprit în faţa porţii, de unde a fost respinsă prost de Servet Cetin. Acesta a şutat puternic în Aykut, fiind foarte aproape de un autogol.

Pe final, Pino era gata, gata să încurce planuri, scăpând periculos în banda dreaptă, dar a fost blocat din nou de intervenţia lui Volkan.

Etapa viitoare echipa lui Gică Hagi o va întâlni pe Antalyaspor.



×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Galatasaray fenerbahce fotbal
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close