Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi obţine a doua victorie la Galatasaray: Încerc să găsesc soluţii

Hagi obţine a doua victorie la Galatasaray: Încerc să găsesc soluţii

Hagi obţine a doua victorie la Galatasaray: Încerc să găsesc soluţii
11 Noi 2010   •   15:33

Galatasaray Istanbul s-a impus cu 3-1 într-un meci din grupa 1 a Cupei Turciei, aceasta fiind a doua victorie a formaţiei cu Gică Hagi la cârmă. Golurile echipei pregătite de Hagi au fost reuşite de Elano '26 şi Pino '75, '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Konuk '69.

Tehnicianul român a apreciat reacţia frumoasă a echipei sale după ce scorul a devenit 1-1. "Era foarte important să câştigăm. Consider că am jucat frumos, am alergat bine şi am avut ocazii de gol. Şi prestaţiile individuale ale jucătorilor au fost bune. Am făcut unele greşeli în prima repriză, când am oferit spaţii adversarilor. Dar mă bucur că jucătorii mei au reacţionat frumos după 1-1. Spun însă din nou că trebuie să muncim mai mult. Pentru că 8-9 jucători din lot sunt accidentaţi, trebuie să experimentăm mult. Încerc să găsesc soluţii", a declarat Hagi, citat de site-ul oficial al clubului.

Galatasaray a mai învins, cu Hagi pe banca tehincă, pe Antalyaspor, scor 2-1, în campionat. Tot în campionat, Galatasaray a mai înregistrat de la preluarea echipei de către tehnicianul român o remiză, scor 0-0, cu Fenerbahce, şi o înfrângere, scor 0-2 cu Trabzonspor.


×
Subiecte în articol: Galatasaray Istanbul Gheorghe Hagi
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close