Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Hagi şi Galatasaray au încheiat oficial colaborarea

Hagi şi Galatasaray au încheiat oficial colaborarea

Hagi şi Galatasaray au încheiat oficial colaborarea
25 Mar 2011   •   16:51

Gheorghe Hagi nu mai este antrenorul lui Galatasaray Istanbul. Anunţul oficial a fost postat pe site-ul oficial la clubului turc.

 
Începând din data de 25 martie 2011, am decis să încetăm colaborarea cu directorul tehnic Gheorghe Hagi, antrenorul Bogdan Vintilă şi preparatorul fizic Giovanni Melchiorre, după ce am avut o discuţie cu aceştia şi am ajuns la o înţelegere. Îi mulţumim pentru eforturile depuse lui Gheorghe Hagi, care şi-a scris cu mândrie numele în paginile cele mai importante ale istoriei clubului Galatasaray şi este iubit de toţi cei care ţin cu echipa galben-roşie şi de club”, se arată în comunicatul clubului Galatasaray.
 
Discuţiile dintre cele două părţi au avut loc vineri, după ce tehnicianul român a condus antrenamentul de dimineaţă. De altfel, preşedintele Galatei anunţase că va avea o discuţie cu Hagi. „Voi discuta azi cu Hagi pentru a clarifica unele lucruri. Motivul pentru care l-am adus pe Hagi aici a fost acela că el cunoaşte bine campionatul turc şi echipa Galatasaray. În aceste condiţii el era cel mai potrivit. Dar am văzut că nu a mers cu el”, a spus Adnan Polat, citat de cotidianul Hurriyet.
 
Hagi a devenit pentru a doua oară antrenorul lui Galatasaray în octombrie 2010. În perioada petrecută la Istanbul, antrenorul român a ratat toate obiectivele, în din cele 18 meciuri de campionat câştigând doar şase partide, remizând în trei rânduri şi suferind nouă înfrângeri. În prezent, formaţia „Cim-Bom” se află pe locul 11 în campionatul Turciei.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Galatasaray turcia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close