Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Întâlnire de gradul zero în finala Cupei Germaniei, între cele mai bune echipe ale Bundesligii

Întâlnire de gradul zero în finala Cupei Germaniei, între cele mai bune echipe ale Bundesligii

Întâlnire de gradul zero în finala Cupei Germaniei, între cele mai bune echipe ale Bundesligii
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2012   •   11:10


Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei Germaniei unde va întâlni campioana Bundesligii, Borussia Dortmund, după ce a trecut de Borussia Moenchengladbach la penalty-uri, în deplasare.

Gazdele, neînvinse pe teren propriu în precedentele 18 partide consecutive (13 victorii şi cinci egaluri), i-au învins pe bavarezi de două ori în acest sezon în campionat, însă au cedat în partida de cupă.

După 120 de minute fără gol, portarul Manuel Neuer de la Bayern, care apărase excelent pe tot parcursul meciului, a salvat un penalty executat de Havard Nordveit, după ce Dante trimisese şi el peste poartă, astfel că Bayern s-a impus cu 4-2 la loviturile de departajare.

Bayern rămâne în acest sezon în cărţi pentru tripla campionat-cupă-Liga Campionilor, însă în două dintre competiţii va înfrunta Borussia Dortmund. Liderul din Bundesliga are un avans de cinci puncte în faţa lui Bayern şi s-a calificat în finala Cupei după un gol în minutul 120 al partidei cu divizionara secundă Greuther Fuerth.

×
Subiecte în articol: Borussia Dortmund Bayern Munchen
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close