Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus-Bordeaux 1-1. Torinezii nu arată că sunt o forţă în Europa

Juventus-Bordeaux 1-1. Torinezii nu arată că sunt o forţă în Europa

Juventus-Bordeaux 1-1. Torinezii nu arată că sunt o forţă în Europa
Sursa foto: vincenzo iaquinta
16 Sep 2009   •   00:05

Câştigător al UEFA Champions League cu Juventus ca jucător, Ciro Ferrara îşi face debutul în competiţie ca antrenor al Bianconeri în meciul de acasă cu FC Girondins de Bordeaux în Grupa A .
Înainte de meci, Ferrara aprecia că ?nu va fi un meci normal, deoarece prima întâlnire a grupei vine cu riscuri, iar Bordeaux a fost cea mai periculoasă echipă din calificări. Va fi un meci special pentru mine deoarece sunt debutant în Europa, deci voi cere concentrare maximă din partea jucătorilor. Champions League este o competiţie diferită şi să ajungi în faza eliminatorie este necesar să eviţi orice eriare. Bordeaux are mulţi jucători talentaţi precum Yoann Gourcuff, Marouane Chamakh şi Yoan Gouffran. Se apară bine, sunt rapizi pe contraatac şi periculoşi la loviturile libere?.
De cealaltă parte, antrenorul Laurent Blanc arăta că a studiat bine pe Juventus, care joacă ?foarte fizic şi cu mult pressing?.
Din întâlnirile directe cu echipe franceze, Juventus avea opt victorii şi un egal.
Până la puză nici o echipă nu a putut să înscrie, jocul fiind mai degrabă precaut de ambele părţi, mai ales pe o ploaie deasă la Torino. Prima ocazie aparţie oaspeţilor, dar Buffon salvează în minutul 3 şutul lui Gourcuff .
După primul sfert de oră era deja evident că Bordeaux era echipa mai bună deşi superioritatea lor nu se vede şi pe tabelă, în timp ce Juve nu se găseşte la mijloc.
Situaţia nu se schimbă pe tot parcursul primei reprize, gazdelor lipsindu-le creativitatea.
Debutul reprizei secunde nu schimbă cu nimic situaţia, Juve fiind echipa mai slabă. Contrar aşteptărilor, Juve înscrie prin Vicenzo Iaquinta, în min.64, din pasa lui Canavaro.
Jaroslav Plasil restabileşte egalitatea şi scorul final 1-1, într-un meci în care Juventus nu a demonstrat că poate ajunge în finala Ligii.



Juventus 4-3-1-2: Buffon; Caceres, Legrottaglie, Cannavaro, Grosso; Marchisio, Melo,Tiago; Giovinco; Amauri, Iaquinta.
Bordeaux 4-2-3-1: Carrasso; Chalme, Planus, Ciani, Tremoulinas; Menegazzo, Diarra; Plasil, Gourcuff, Wendel; Chamakh.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Bordeaux Liga Campionilor
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close