Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Juventus profită de egalul lui Milan și se distanțează în Serie A

Juventus profită de egalul lui Milan și se distanțează în Serie A

Juventus profită de egalul lui Milan și se distanțează în Serie A
23 Apr 2012   •   00:57

Antonio Conte a declarat la conferința de presă de la finalul partidei cu AS Roma că meciul nu a fost unul ușor, dar că ambiția clubului Juventus nu are limită. Bianconeri și-au mărit avansul în fruntea clasamentului la trei puncte, după ce au dispus cu 4-0 de AS Roma, profitând de egalul lui AC Milan, de acasă, cu Bologna, scor 1-1.

”Atitudinea a fost fundamentală și demnă de un club mare. Acești băieți continuă să mă uimească. Știm că a fost un mic pas înainte, dar mai avem de disputat cinci finale și niciuna nu este ușoară. Nici în seara asta nu a fost ușor. Ne așteptam să fie greu și Roma poate pune probleme oricui, dar în seara asta au avut în față o echipă a lui Juventus foarte concentrată și entuziastă”, a spus Conte.

Arturo Vidal aproape că a încheiat meciul cu o dublă în primele opt minute de joc, dar Andrea Pirlo și Claudio Marchisio au marcat și ei după ce Maarten Stekelenburg a fost eliminat la oaspeți.

”Trebuie să fim atenți la noi acum. Suntem în față și soarta e în mâinile noastre. Nu trebuie să ne intereseze ce fac celelalte echipe. Ne-am asigurat deja prezența în grupele Ligii Campionilor de anul viitor, cu cinci etape înainte de final, iar acesta este un obiectiv excelent. Acest proiect avansează mai repede decât ne așteptam și ne permite să visăm, nu doar la titlu ci și la Cupa Italiei”, a mai spus Conte.

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A AS Roma
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close