Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lasă Prandelli Fiorentina pentru Juventus? Presa italiană spune că da

Lasă Prandelli Fiorentina pentru Juventus? Presa italiană spune că da

Lasă Prandelli Fiorentina pentru Juventus? Presa italiană spune că da
Sursa foto: cesare prandelli
11 Mar 2010   •   15:34

Antrenorul lui Mutu poate lăsa Fiorentina pentru Juventus. Prandelli ar pleca la vară de la echipa din Florenţa, iar destinaţia sa ar fi nimeni alta decât Juventus Torino. Presa din Italia anticipează deja mutarea şi dă tratativele între cele două părţi ca sigure. Totuşi, Prandelli a negat orice discuţie cu Juventus.
"După ce Fiorentina a fost eliminată din Liga Campionilor, tratativele dintre Prandelli şi Juventus s-au intensificat, iar tehnicianul şi-a dat acordul de a prelua, din vară, pe Juventus", notează publicaţia italiană Tuttosport.
Conducerea Fiorentinei nu intenţionează, însă, să îi dea drumul prea uşor antrenorului care pregăteşte echipa încă din 2005.Prandelli este legat de Fiorentina până în 2011 şi directorul sportiv al clubului, Pantaleo Corvino, vrea să-l convingă să-şi respecte angajamentul.
"Ciclul lui Prandelli la Fiorentina nu s-a încheiat. El va rămâne la noi şi în sezonul viitor", a declarat Corvino.
În acest moment, postul de antrenor al lui Juventus este ocupat de Alberto Zaccheroni. Cu toate acestea, echipa are un sezon execrabil în Serie A şi nu a reuşit să îşi revină în totalitate la forma din sezoanele trecute. Eliminată din Liga Campionilor încă din faza grupelor, Juventus a pierdut o treime din partidele din Serie A, 9 din 27, pe lângă alte cinci semieşecuri. "Bătrâna Doamnă" este, în acest moment, pe un dezamăgitor loc 5 în campionatul Italiei.
În ciuda declaraţiilor şefilor Fiorentinei, nici locul lui Cesare Prandelli la echipa toscană nu mai este la fel de sigur ca în anii precedenţi. În ciuda unui parcurs european foarte bun, Fiorentina este doar pe 10 în Serie A, cu 35 de puncte în 27 de partide.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close