Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. Bayern câştigă în deplasare cu Manchester City. Galatasaray reuşeşte surpriza serii, la Torino

Liga Campionilor. Bayern câştigă în deplasare cu Manchester City. Galatasaray reuşeşte surpriza serii, la Torino

Liga Campionilor. Bayern câştigă în deplasare cu Manchester City. Galatasaray reuşeşte surpriza serii, la Torino
de M.T.    |    03 Oct 2013   •   00:00

Deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, Bayern Munchen, şi-a confirmat superioritatea în grupa D, impunându-se cu 3-1 pe terenul principalei rivale la primul loc, Manchester City.

Campioana Europei a dominat de o manieră categorică întâlnirea şi, după o oră de joc, conducea deja cu 3-0, graţie golurilor marcate de Ribery, Muller şi Robben.

Pe final, Negredo a redus din diferenţă, dar victoria bavarezilor nu a fost în niciun moment în pericol, deşi Boateng a fost eliminat pentru un fault asupra lui Yaya Toure din poziţie de ultim apărător.

În celălalt meci al grupei, la Moscova, TSKA s-a impus cu emoţii în faţa cehilor de la Viktoria Plzen, scor 3-2. Oaspeţii au condus cu 1-0, după golul lui Rajtoral, dar ruşii au revenit prin reuşitele lui Tosic şi Honda şi autogolul lui Reznik, înainte ca Bakos să stabilească rezultatul final.

În grupa B, Galatasaray Istanbul a produs surpriza serii, la primul meci cu Roberto Mancini ca antrenor. Campioana Turciei a obţinut o remiză pe terenul lui Juventus, scor 2-2, după o partidă cu un final nebun.

Turcii au deschis scorul prin Drogba în prima repriză, dar campionii Italiei au trecut în avantaj în ultimul sfert de oră, graţie reuşitelor lui Vidal, din penalty, şi Quagliarella. Bianconeri au condus însă doar un minut, pentru că Umut Bulut a marcat golul care le-a adus oaspeţilor un punct.

În aceeaşi grupă, Real Madrid a învins cu 4-0 pe FC Copenhaga, prin dublele lui Cristiano Ronaldo şi Di Maria.

Formaţia antrenată de Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk, a terminat la egalitate cu Manchester United pe teren propriu, scor 1-1, şi are acelaşi număr de puncte ca şi campioana Angliei după primele două etape din grupa A.

Englezii au deschis scorul în Ucraina prin Welbek, egalarea fiind adusă cu un sfert de oră înainte de final de brazilianul Taison.

În Germania, Bayer Leverkusen a câştigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Real Sociedad. Rolfes şi Hegeler au înscris pentru gazde, bascii punctând prin mexicanul Vela, care a ratat şi un penalty.

Meciuri fără istorie în grupa C, acolo unde PSG a învins cu 3-0 pe Benfica, prin dubla lui Ibrahimovic şi un gol al lui Marquinho, în timp ce Olympiakos Pireu s-a impus cu acelaşi scor pe terenul lui Anderlecht, graţie hattrickului reuşit de Mitroglou.     

Rezultate Liga Campionilor

Grupa A: Leverkusen - Sociedad 2-1, Shakhtar - Man. United 1-1

Grupa B: Juventus - Galatasaray 2-2, Real Madrid - Copenhaga 4-0

Grupa C: Anderlecht - Olympiakos 0-3, PSG - Benfica 3-0

Grupa D: TSKA Moscova - Viktoria Plzen 3-2, Man. City - Bayern 1-3

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close