Antena 3 CNN Sport Fotbal extern LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen a stabilit un nou record de victorii consecutive

LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen a stabilit un nou record de victorii consecutive

LIGA CAMPIONILOR. Bayern Munchen a stabilit un nou record de victorii consecutive
de M.T.    |    28 Noi 2013   •   00:07

Bayern Munchen a câştigat cu 3-1 în deplasare cu TSKA Moscova şi a ajuns la a zecea victorie consecutivă în Liga Campionilor, record al competiţiei.

Precedentul record îi aparţinea Barcelonei, care a obţinut nouă victorii la rând între 18 septembrie 2002 şi 18 februarie 2003.

Golurile campioanei Europei au fost marcate de Robben, Gotze şi Muller, din penalty, în timp ce ruşii au punctat prin Honda, care a transformat o lovitură de pedepasă.

Cu 15 puncte din tot atâtea posibile, echipa lui Pep Guardiola este lider autoritar în grupa D, urmată de Manchester City, care şi-a asigurat calificarea în premieră în optimile de finală ale Ligii Campionilor în urma succesului cu 4-2 cu Victoria Plzen.

Aguero, din penalty, Nasri, Negredo şi Dzeko au înscris golurile vicecampioanei Angliei, reuşitele cehilor aparţinându-le lui Horava şi Tecl.

În grupa A, Manchester United şi-a asigurat calificarea în optimi printr-o victorie cu 5-0 obţinută în deplasare cu Bayer Leverkusen, graţie golurilor reuşite de Valencia, Evans, Smalling, Nani şi autogolului lui Spahic.

Victorie la scor şi pentru Shakhtar Donetsk, echipa lui Mircea Lucescu impunându-se cu 4-0 pe teren propriu în faţa bascilor de la Real Sociedad. Luiz Adriano, teixeira şi Douglas Costa, de două ori, au înscris pentru campioana Ucrainei, care a urcat pe locul 2.

Cu toate acestea, elevii lui Lucescu sunt obligaţi să câştige la Manchester în ultima etapă pentru a fi siguri de calificare.

Juventus a câştigat cu 3-1 pe teren propriu în meciul cu FC Copenhaga, protagonistul serii fiind chilianul Arturo Vidal, autorul unui hattrick care le oferă bianconerilor prima şansă la ocuparea locului secund în grupa B.

Real Madrid, în inferioritate numerică aproape tot meciul, după eliminarea lui Sergio Ramos, nu mai poate pierde primul loc, după ce a învins cu 4-1 pe Galatasaray.

Gareth Bale, Arbeloa, Di Maria şi Isco au punctat pentru gazde, în timp ce Umut Bulut a dat false speranţe campioanei Turciei când a egalat în finalul primei reprize.

În grupa C, PSG a câştigat cu 2-1 la Paris în faţa lui Olympiakos Pireu, prin golurile marcate de Ibrahimovic şi Cavani, respectiv Manolas, iar campioana Franţei nu mai poate pierde primul loc.

Înfrângerea grecilor este o veste bună pentru Benfica, portughezii luând toate punctele din Belgia, unde au învins cu 3-2 pe Anderlecht.

Înaintea ultimei etape, Benfica şi Olympiakos sunt la egalitate de puncte, grecii având avantajul rezultatelor directe şi meciul mai uşor, cu Anderlecht acasă.

Rezultate Liga Campionilor


Grupa A:
Leverkusen - Man. United 0-5, Shakhtar - Sociedad 4-0

Grupa B: Juventus - Copenhaga 3-1, Real Madrid - Galatasaray 4-1

Grupa C: Andrelecht - Benfica 2-3, PSG - Olympiakos 2-1

Grupa D: TSKA Moscova - Bayern 1-3, Man. City - Plzen 4-2

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close