Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Fenerbahce obţine un egal în Austria în ultimul minut. Victorie la limită pentru Celtic

Liga Campionilor: Fenerbahce obţine un egal în Austria în ultimul minut. Victorie la limită pentru Celtic

Liga Campionilor: Fenerbahce obţine un egal în Austria în ultimul minut. Victorie la limită pentru Celtic
de M.T.    |    31 Iul 2013   •   23:39

Fenerbahce Istanbul a a vut nevoie de un gol marcat din penalty în al cincilea minut de prelungire pentru a obţine o remiză, scor 1-1, pe terenul austriecilor de la FC Salzburg, în prima manşă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Gazdele reuşiseră să deschidă scorul în minutul 68, prin brazilianul Alan, dar Fener a egalat în ultimul de minut, graţie execuţiei de la 11 metri a lui Raul Meireles.

Şi Celtic Glasgow a trecut prin mari emoţii, în partida de pe teren propriu cu IF Elsborg, campioana Scoţiei aşteptând golul victoriei cu 1-0 până cu un sfert de oră înainte de final, atunci când Kris Commons l-a învins pe portarul suedezilor.

Cu fostul dinamovist Cosmin Moţi integralist şi avertizat, campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, a revenit de la 0-1 şi a câştigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Partizan Belgrad.

Surpriza competiţiei în sezonul 2011/12, atunci când a ajuns în sferturile de finală, APOEL Nicosia nu a reuşit decât o remiză, scor 1-1, în partida de acasă cu NK Maribor, slovenii având acum prima şansă la calificare.

Tot 1-1 s-a terminat şi partida din Norvegia dintre fosta adversară a Stelei din Europa League, Molde, şi campioana Poloniei, Legia Varşovia.

Liga Campionilor, Rezultate turul trei preliminar


Molde FK (Norvegia) - Legia Varşovia (Polonia) 1-1
APOEL Nicosia (Cipru) - NK Maribor (Slovenia) 1-1
Ludogorets Razgrad (Bulgaria) - Partizan Belgrad (Serbia) 2-1
FC Salzburg (Austria) - Fenerbahce Istanbul (Turcia) 1-1
Celtic Glasgow (Scoţia) - IF Elfsborg (Suedia) 1-0

Rezultate înregistrate marţi în turul trei preliminar al Ligii Campionilor


×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close