Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Lille, doar egal pe teren propriu. Bordeaux pierde dramatic la Toulouse

Ligue 1: Lille, doar egal pe teren propriu. Bordeaux pierde dramatic la Toulouse

Ligue 1: Lille, doar egal pe teren propriu. Bordeaux pierde dramatic la Toulouse
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   12:12

Campioana OSC Lille nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu în etapa a 6-a din Ligue 1, 2-2 cu Sochaux.

 
Echipa lui Rudy Garcia a marcat prima, prin Pedretti, în debutul părţii a doua, însă lucrurile s-au complicat pentru gazde în minutul 55, când Debuchy a fost eliminat. Bakambu a egalat pentru Sochaux cu 20 de minute înainte de final, dar belgianul Eden Hazard i-a readus în avantaj pe campioni, după ce a transformat un penalty. Oaspeţii au reuşit însă să revină pentru a doua oară şi au smuls un punct graţie golului înscris de Privat.
 
Cu Bănel Nicoliţă lăsat pe bancă toate cele 90 de minute, St. Etienne a suferit a doua înfrângere consecutivă, 0-3 în deplasare cu Lorient. Cu acelaşi scor a pierdut şi nou-promovata Ajaccio pe terenul lui Nice, în timp ce Valenciennes a reuşit scorul etapei până în acest moment, 4-0 acasă cu Dijon.
 
Cel mai spectaculos meci de sâmbătă s-a jucat la Toulouse, acolo unde Bordeaux a condus cu 2-0 la pauză, după dubla lui Cheick Diabate, însă gazdele au revenit spectaculos în partea a doua, prin golurile marcate de Tabanou, din penalty, Capoue şi Riviere, ultimul punctând în minutele de prelungire.
 
Montpellier continuă să fie lider în Franţa, deşi nu a reuşit decât un egal, scor 2-2, în deplasarea de la Brest, după ce a condus cu 2-0.
 
Rezultate Ligue 1, Etapa a 6-a
 
Auxerre - Caen 1-1
Brest - Montpellier 2-2
Lorient - St. Etienne 3-0
Nice - Ajaccio 3-0
Toulouse - Bordeaux 3-2
Valenciennes - Dijon 4-0
Lille - Sochaux 2-2

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close