Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Luptă acerbă pentru titlu în Bundesliga: Trio-ul fruntaş câştigă fără probleme (VIDEO)

Luptă acerbă pentru titlu în Bundesliga: Trio-ul fruntaş câştigă fără probleme (VIDEO)

Luptă acerbă pentru titlu în Bundesliga: Trio-ul fruntaş câştigă fără probleme (VIDEO)
13 Mai 2009   •   02:44

Wolfsburg şi Bayern Munchen rămân cot-la-cot în lupta pentru titlu din Bundesliga, după ce ambele formaţii au obţinut victorii impresionante, marţi seara.

Înfrângerea lui Wolfsburg din weekend, 1-4 în faţa celor de la Stuttgart, i-a permis lui Bayern să egaleze la puncte echipa lui Felix Magath, însă Wolfsburg au revenit în forţă împotriva Borussiei Dortmund. Edin Dzeko a fost starul întâlnirii, el semnând două din golurile victoriei cu 3-0 împotriva unei echipe care venea după şapte victorii la rând. Internaţionalul bosniac a deschis scorul în minutul 15, Grafite a dublat avantajul în minutul 47, pentru ca Dzeko să stabilească scorul final cu cinci minute înainte de sfârşitul meciului.



Bayern nu s-a lăsat mai prejos şi a câştigat cu acelaşi scor partida de pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, toate golurile partidei fiind înscrise în repriza a doua. Luca Toni a înscris imediat după pauză, Franck Ribery a punctat în minutul 59, iar Lukas Podolski a stabilit scorul final în minutul 71.



Golaverajul lui Bayern este inferior celui lui Wolfsburg cu două goluri, în timp ce Hertha Berlin se află la doar un punct în spatele celor două formaţii, după victoria cu 2-1 la FC Koln. Santos Cicero (42) şi Patrick Ebert (57) au dus Hertha în avantaj, înainte ca Adil Chihi să înscrie golul consolării pentru gazde.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close