Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Managerul lui Bayern, Uli Hoeness, crede că Beckham aduce la AC Milan mai mult show decât fotbal

Managerul lui Bayern, Uli Hoeness, crede că Beckham aduce la AC Milan mai mult show decât fotbal

Managerul lui Bayern, Uli Hoeness, crede că Beckham aduce la AC Milan mai mult show decât fotbal
07 Ian 2009   •   18:22

Persoană emblematică în clubul bavarez, managerul general Uli Hoeness a comentat într-un stil foarte acid revenirea lui David Beckham în Europa. Englezul, care a debutat în tricoul lui AC Milan cu ocazia meciului amical cu Hamburg, nu este văzut cu ochi buni de şeful lui Bayern Munchen.
David Beckham a avut parte de o primire fastuoasă înaintea meciului din Dubai, lucru care l-a făcut pe Hoeness să fie neplăcut surprins. El crede că "rossoneri" au exagerat cu festivităţile organizate, demne de un film hollywoodian.
Atenţia presei pare să devină noul punct de interes pentru AC Milan în detrimentul fotbalului în opinia neamţului, care a declarat pentru goal.com:
"Diferenţa dintre noi şi ei este că noi am jucat fotbal, în timp ce toţi de la Milan credeau că se află pe un platou de filmare de la Hollywood. Meseria mea este să conduc un club de fotbal şi nu să mă asigur că Victoria Beckham are cel mai luxos apartament din hotel. Nu înţeleg de ce Milan acceptă aceste pretenţii. Totul a fost ca pe o scenă. Numai Steven Spielberg mai lipsea de acolo."
Ţinta acestor dure acuze, milanezii vor avea, probabil, o reacţie prin vice-preşedintele Adriano Galliani.
Delegaţia lui AC Milan este încă în Dubai, urmând să se întoarcă în timp pentru partida de pe Stadio Olimpico cu AS Roma, care va avea loc pe 11 ianuarie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan Bayern Munchen
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close