Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Marica: Stuttgart a prins o zi foarte bună! Babbel, impresionat de FC Timişoara

Marica: Stuttgart a prins o zi foarte bună! Babbel, impresionat de FC Timişoara

Marica: Stuttgart a prins o zi foarte bună! Babbel, impresionat de FC Timişoara
19 Aug 2009   •   15:22


Ciprian Marica, atacantul român al lui Vfb Stuttgart, a declarat că rezultatul obţinut de echipa sa se datorează unei zile faste prinse de gruparea germană. ?Poli Timişoara a evoluat bine, a fost o echipă compactă, însă din păcate pentru ei noi am prins o zi foarte bună?, a spus atacantul.

Marica a contribut şi el la victorie, obţinând penalty-ul din care s-a deschis scorul, dar şi un cartonaş galben pentru Alexa, care l-a determinat pe mijlocaşul bănăţean să joace mai blând până la final. ?Am obţinut un penalty astăzi, dar mi-aş fi dorit mai mult. Eu dau totul pentru echipa la care joc. Mi-aş fi dorit să înscriu?, a declarat Marica.

Markus Babbel, antrenorul lui Stuttgart, a dat dovadă de fair-play şi a lăudat la final formaţia din România. ?Nu am remarcat nici un jucător, echipa m-a impresionat. Cum am spus şi înainte de meci, au o echipă foarte bună. Am avut în faţă un adversar redutabil?, a declarat Babbel.

Tehnicianul spune că urmează acum alte 90 de minute care trebuie abordate cu aceeaşi atenţie. ?E doar un prim pas, ne aşteaptă încă 90 de minute. Am avut câţiva jucători cu o prestaţie foarte bună, dar trebuie să jucăm la fel la Stuttgart. Hleb şi-a făcut treaba foarte bine, a înscris un gol de clasă, a făcut şi faza defensivă, dar a trebuit să-l înlocuiesc pentru că sâmbătă ne aşteaptă un meci foarte greu în Bundesliga?, a mai spus Babbel.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close