Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Monchengladbach câştigă la Koln şi urcă pe primul loc în Bundesliga

Monchengladbach câştigă la Koln şi urcă pe primul loc în Bundesliga

Monchengladbach câştigă la Koln şi urcă pe primul loc în Bundesliga
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Noi 2011   •   10:58

Borussia Monchengladbach îşi continuă seria excelentă din acest sezon, reuşind să câştige de o manieră impresionantă Derby-ul Rinului cu FC Koln, scor 3-0, chiar pe terenul marii sale rivale.

 
Echipa antrenată de Lucien Favre a ajuns astfel la a patra victorie consecutivă în campionat şi a urcat pe primul loc în Bundesliga, cu punct mai mult decât Bayern Munchen, care se va deplasa duminică la Mainz.
 
Gladbach a rezolvat problema învingătoarei încă din prima repriză, când Mike Hanke şi Juan Arango au marcat pentru oaspeţi, după pauză, acelaşi Hanke reuşind dubla şi stabilind rezultatul final.
 
A fost o victorie meritată, iar în repriza a doua am fi putut să ne desprindem şi mai clar. Le-am cerut jucătorilor să preseze încă din start şi exact asta au făcut. Ar fi trebuit să câştigăm la o diferenţă de patru sau cinci goluri”, a declarat Favre la finalul meciului.
 
Tot în această etapă din Germania este programat un alt derby de tradiţie, cel al Ruhr-ului, între campioana Borussia Dortmund şi adversara Stelei din Europa League, Schalke 04.
 
În cazul unei victorii, Dortmund va ajunge la acelaşi număr de puncte cu Monchengladbach în fruntea ierarhiei din Bundesliga.
 

×
Subiecte în articol: Bundesliga Germania derby
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close