Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mutu şi-a pus în cap presa din Italia pentru evoluţia din înfrângerea Fiorentinei cu AS Roma, 1-3

Mutu şi-a pus în cap presa din Italia pentru evoluţia din înfrângerea Fiorentinei cu AS Roma, 1-3

Mutu şi-a pus în cap presa din Italia pentru evoluţia din înfrângerea Fiorentinei cu AS Roma, 1-3
Sursa foto: adrian mutu
21 Sep 2009   •   12:27

Internaţionalul român Adrian Mutu nu îşi mai regăseşte cadenţa de la revenirea după accidentarea care l-a scos din planurile lui Răzvan Lucescu pentru meciurile României cu Franţa şi Austria. Mutu a făcut un meci slab împotriva formaţiei lui Bogdan Lobonţ, AS Roma, iar echipa sa a pierdut cu 1-3. Presa din "Cizmă" nu l-a mai menajat pe Mutu ca altă dată, iar criticile nu au fost puţine la adresa românului.
Fiorentina nu a avut nici o şansă în meciul de duminică de pe Stadio Olimpico din Roma. Jucătorii "giallorossi" au marcat trei goluri în prima repriză în faţa unei apatice formaţii toscane, prin Totti (min. 27, 33) şi De Rossi (min. 41). Jocul foarte slab al violeţilor nu le-a dat nici o şansă să revină, doar Gilardino reuşind în minutul 84 un gol care nu a mai contat decât pentru statistică. Mutu a fost schimbat în minutul 61 cu muntenegreanul Jovetic, iar jocul său a fost considerat foarte slab.
"Mutu a fost absent de la apel. Acest lucru poate fi explicat doar într-o mică măsură. Mai precis prin cele două situaţii particulare, faptul că vine după o lungă perioadă de accidentare şi din cauza afacerii cu amenda", specifică site-ul fiorentina.it.
"Mutu era greu sã se exprime þinând cont cã întreaga echipã a fost absentã. S-a deplasat în spatele lui Gilardino fãrã a-ºi gãsi poziþia corectã. Din spate au venit numai lansãri lungi, iar pentru jucãtorul român sã punã mingea jos a devenit o misiune imposibilã. Totuºi, atunci când a gãsit un spaþiu, foarte rar a reuºit un ºut, un dribling, ceva", a notat şi publicaţia Firenzeviola.it, care nu i-a acordat notă de trecere românului.
"Seară de uitat pentru Mutu. Dacă nu este în condiţie fizică să evolueze este mai bine să fie păstrat pe bancă, pentru că în această stare nu ajută la nimic", s-a mai precizat în presa italiană, potrivit Mediafax.
Alte rezultate din runda a 4-a:
Napoli - Udinese: 0-0
Juventus - Livorno: 2-0
Bari - Atalanta: 4-1
Cagliari - Inter: 1-2
Catania - Lazio: 1-1
Chievo - Genoa: 3-1
AC Milan - Bologna: 1-0
Parma - Palermo: 1-0
Sampdoria - Siena: 4-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close