Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olic, killerul lui Ol. Lyon: "Am făcut cel mai bun meci al carierei"

Olic, killerul lui Ol. Lyon: "Am făcut cel mai bun meci al carierei"

Olic, killerul lui Ol. Lyon: "Am făcut cel mai bun meci al carierei"
Sursa foto: Ivica Olic
28 Apr 2010   •   10:06

Ivica Olic, cel care a înscris marţi trei goluri în poarta celor de la Olympique Lyon şi a asigurat locul lui Bayern în finala Ligii Campionilor, este mândru de jocul pe care l-a făcut. Un alt jucător foarte important al echipei din Munchen, Arijen Robbeb, este în culmea fericirii că se va întoarce triumfal la Madrid, de unde a fost alungat de Real ca o măsea stricată.
"A fost cel mai bun meci din cariera mea, chiar dacă, înainte, credeam că cel mai bun a fost cu Manchester United, unde pe Old Trafford am marcat. Nu am cuvinte pentru a spune cât sunt de fericit şi de mândru. În urmă cu câţiva ani, agentul meu mi-a propus mai multe echipe franceze Olympique Lyon, Paris Saint-Germain, AS Monaco, însă oficialii lor credeau că sunt un jucător exotic. (n.r.- Olic juca în Rusia). Sunt fericit că acum le-am demonstrat valorea mea. În primele minute am avut o ocazie mare şi mi-am spus: "Vor claca!" Olympique Lyon nu reuşeşte să marcheze de trei ori contra formaţiei Grenoble, cum aţi vrea să înscrie de trei ori cu Bayern?", a precizat atacantul adus de la Hamburg.
Giuvaerul olandez al bavarezilor, Arijen Robben, este mulţumit că echipa lui va juca finala Ligii Campionilor pe stadionul lui Real Madrid. Astfel, poate arăta publicului şi, mai ales conducătorilor de la Madrid, că au greşit când nu i-au dat suficiente şanse pentru a reuşi pe Santiago Bernabeu.
"Sunt foarte bucuros că revin la Madrid. Când am venit la Bayern am luat cea mai bună decizie şi ştiam acest lucru şi înainte să ne calificăm în finală. Mă simt minunat la acest club. Am avut un sezon foarte bun şi mai putem face lucruri mari dacă vom reuşi tripa: campionatul Germaniei, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor", a spus Robben.
Bayern Munchen s-a calificat, marţi, în finala Ligii Campionilor după o victorie cu 3-0 pe terenul celor de la Olympique Lyon. Toate cele trei goluri au fost înscrise de Ivica Olic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close