Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olympique Lyon câştigă derby-ul francez din Liga Campionilor cu Bordeaux, 3-1 (VIDEO)

Olympique Lyon câştigă derby-ul francez din Liga Campionilor cu Bordeaux, 3-1 (VIDEO)

Olympique Lyon câştigă derby-ul francez din Liga Campionilor cu Bordeaux, 3-1 (VIDEO)
Sursa foto: lisandro lopez
30 Mar 2010   •   23:41

Olympique Lyon a trecut, marţi, într-o confruntare 100% franceză de Girondins Bordeaux. Poate surprinzător, echipa care nu demult domina autoritar campionatul Franţei a reuşit să anihileze o formaţie campioană măcinată de o nesiguranţă defensivă atipică.
Nu a trecut mult până când derby-ul francez din sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-a animat. În minutul 10, Olympique deschidea deja scorul pe Stade Gerland prin Lisandro Lopez, după o greşeală a fundaşului central Ciani. Bodmer a preluat mingea bâlbâită de fundaşul bordelez şi i-a pasat-o lui Lopez, care nu a avut probleme. Bordeaux a egalat, însă, aproape imediat. Atacantul Chamakh a ajuns la timp la centrarea perfectă a lui Goucuff şi a dus scorul la 1-1, avantajos pentru oaspeţi.
Sub Bordeaux în clasament, Lyon a continuat totuşi să dea o replică pe măsură şi a preluat conducerea din nou în minutul 31. Bastos a înscris cu capul după centrarea bosniacului Pjanic, dându-i dureri de cap lui Laurent Blanc şi stabilind scorul pauzei. Bordeaux nu s-a mulţimit cu scorul şi a pornit un val de atacuri în repriza secundă. Totuşi, norocul a fost de partea gazdelor. La doar câteva minute după ce Wendel a lovit bara porţii lui Lloris, Lyon a obţinut un penalty şi acelaşi Lopez a înscris pentru 3-1, în minutul 77.
Vezi aici golurile partidei Ol. Lyon - Bordeaux.
Au evoluat formaţiile
Olympique Lyon: Lloris; Reveillere, Cris, Bodmer, Cissokho; Bastos, Makoun, Toulalan, Delgado; Pjanic, Lopez
Girondins Bordeaux: Carrasso; Chalme, Sane, Ciani, Tremoulias; Gouffran, Plasil, Fernando, Wendel; Gourcuff; Chamakh
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Olympique Lyon Bordeaux
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close