x close

Prandelli: Mutu va face diferenţa în meciul cu Roma

29 Noi 2008   •   17:37
Prandelli: Mutu va face diferenţa în meciul cu Roma

La o conferinţă de presă organizată înaintea meciului de duminică cu Roma, Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, era încrezător că formaţia sa este avantajată deoarece îl are pe Adrian Mutu .
Roma înfruntă pe viola pe Stadio Olimpico cu speranţa că ce a fost mai rău a trecut. Giallorossi au avut un început de sezon dezastruos, reuşind victorii doar în două meciuri din 10.
A reuşit o răsturnare în derby-ul Romei, cu victoria 1-0 în faţa lui Lazio, pentru ca apoi să ia trei puncte şi cu Lecce- pentru a ajunge pe locul 14, la trei puncte de retrogradare.
Prandelli comenta meciul împotriva clubului din capitala Italiei: ?Va fi foarte dificil- ei şi-au găsit stilul de joc, rezultatele şi entuziasmul. Sunt din nou o echipă mare. Trebuie să îi punem în dificultate. Ştim că putem?.
Antrenorul Fiorentinei avea câteva de spus şi despre Mutu şi Francesco Totti, pe care îi vede ca fiind protaoniştii principali. ?Ei sunt jucătorii cu cea mai mare clasă în ce priveşte puterea de a decide un meci, iar Mutu poate face diferenţa?.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Adrian Mutu AC Fiorentina AS Roma Cesare Prandelli
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati