Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Presa germană: Real Madrid a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Schweinsteiger

Presa germană: Real Madrid a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Schweinsteiger

Presa germană: Real Madrid a făcut o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Schweinsteiger
01 Iul 2010   •   16:59

Internaţionalul german Bastian Schweinsteiger ar putea fi omul care să securizeze mijlocul terenului echipei Real Madrid pentru Jose Mourinho. Antrenorul portughez a adus deja un mijlocaş, pe argentinianul Di Maria, iar publicaţia germană ARD susţine că madrilenii ar fi făcut o ofertă pentru un an doilea. Nu mai puţin de 50 de milioane de euro ar urma să primească Bayern Munchen pentru jucătorul de aproape 26 de ani.


Steven Gerrard şi Javi Martinez au fost daţi de prea spaniolă, mult timp, drept soluţiile lui Jose Mourinho pentru mijlocul terenului. Cu toate acestea, oferta se pare că pleacă pentru Schweinsteiger. Nemţii spun, însă, că sunt foarte mici şansele ca Bayern Munchen să accepte o ofertă de 50 de milioane pentru jucătorul lor.


Bastian Schweinsteiger este în acest moment la Cupa Mondială din Africa de Sud cu lotul Germaniei, pentru care a strâns deja 78 de apariţii.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Jose Mourinho Bayern Munchen
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close