Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Probleme pentru „Rege” la Istanbul. Kewell: E greu să rămân la Galata cu Hagi antrenor

Probleme pentru „Rege” la Istanbul. Kewell: E greu să rămân la Galata cu Hagi antrenor

Probleme pentru „Rege” la Istanbul. Kewell: E greu să rămân la Galata cu Hagi antrenor
24 Feb 2011   •   17:46

Hagi trece prin momente grele la Galatasaray. De parcă rezultatele nesatisfăcătoare din ultima vreme nu ar fi fost suficient, tehnicianul român are probleme şi cu proprii jucători. Unul dintre ei, australianul Kewell, a lăsat de înţeles că ar putea să plece din Turcia, dacă fostul antrenor al Stelei va rămâne pe bancă în continuare.

 
Eu sunt fericit la Galatasaray şi îmi place viaţa la Istanbul. M-am obişnuit aici. Înainte de a sta la masa tratativelor pentru un nou contract să aflăm de la conducere dacă Hagi va rămâne sau nu la echipă. Consider că nu ne înţelegem bine şi că nu vorbim aceeaşi limbă în fotbal. Eu am venit la Galatasaray ca să câştig trofee, dar sunt aici de trei sezoane şi nu am obţinut nicio performanţă semnificativă. Mă simt dator acestui club. Dar dacă Hagi continuă, este greu ca eu să rămân, pentru că sunt de părere că nu mă vrea în echipă”, a declarat fotbalistul de la Antipozi în cotidianul turc Vatan, citat de Mediafax.
 
Aceeaşi sursă susţine că, în afară de Kewell, şi alţi stranieri din lotul Galatei - Lucas Neill, Milan Baros şi Emiliano Insua - sunt nemulţumiţi de venirea lui Hagi la Istanbul.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Galatasaray
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close