Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid s-a mai debarasat de doi olandezi: Sneijder la Inter, Robben la Bayern

Real Madrid s-a mai debarasat de doi olandezi: Sneijder la Inter, Robben la Bayern

Real Madrid s-a mai debarasat de doi olandezi: Sneijder la Inter, Robben la Bayern
28 Aug 2009   •   15:42


După achiziţiile de marcă ale lui Kaka, Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema, Real Madrid a trecut la etapa a doua a schimbării lotului: vânzarea jucătorilor care sunt surplus la cerinţele antrenorului Manuel Pellegrini.

Astfel, Real Madrid a anunţat, vineri, că mijlocaşul Wesley Sneijder a fost transferat definitiv la Internazionale Milano, pentru o sumă vehiculată de presa spaniolă la 15 milioane de euro. Sneijder este al doilea olandez transferat în acest sezon de Real Madrid la Milano, după Klaas-Jan Huntelaar, care a fost achiziţionat de AC Milan.

Un al treilea olandez, Arjen Robben, a fost şi el înlăturat de la Madrid, fiind transferat la Bayern Munchen. Robben a semnat un contract pe patru sezoane şi, potrivit presei internaţionale, suma de transfer este de aproximativ 25 de milioane de euro.

Mijlocaşul ofensiv olandez, care va purta la formaţia bavareză tricoul cu numărul 10, ar putea fi inclus de tehnicianul Louis van Gaal în lotul pentru partida de sâmbătă pe care Bayern o va juca împortiva echipei VfL Wolfsburg, în derbiul rundei a IV-a din Bundesliga.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close