Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Rijkaard îşi face echipă de top la Galatasaray. Keita şi Leo Franco se alătură celorlalte vedete

Rijkaard îşi face echipă de top la Galatasaray. Keita şi Leo Franco se alătură celorlalte vedete

Rijkaard îşi face echipă de top la Galatasaray. Keita şi Leo Franco se alătură celorlalte vedete
Sursa foto: frank rijkaard
03 Iul 2009   •   16:05

Galatasaray Istanbul este o echipă extrem de iubită în Turcia, supoteri care sunt alături de echipă şi în momentele grele. Cu toate acestea, başkanii echipei nu sunt deloc mulţumiţi de rezultatele internaţionale, care au dispărut, practic, după plecarea lui Mircea Lucescu la Beşiktaş. Astfel, antrenor a fost angajat olandezul Frank Rijkaard, căruia i-au fost aduşi Kader Keita de la Lyon şi portarul Leo Franco de la Atletico Madrid.
Preşedintele clubului, Adnan Polat, speră că Rijkaard va reuşi acolo unde Mikael Skibbe şi Bulent Korkmaz au eşuat. În lotul lui Galatasaray figurau deja nume cunoscute precum Lincoln, Milan Baros, Harry Kewell, Shabani Nonda sau Arda Turan, dar turcii au simţit nevoia de alte întăriri şi şi-au adus alţi doi fotbaluşt cu nume. Jucătorul de bandă Kader Keita, de la Olympique Lyon a fost lăsat de Claude Puel să plece, iar turcii nu au spus nu. Mai mult, l-au transferat şi pe portarul argentinian de 32 de ani Leo Franco de la Atletico Madrid. Goalkeeperul a petrecut ultimii cinci ani pe Vicente Calderon, şi încă cinci la Mallorca, o altă formaţie din Primera Division, potrivit uefa.com.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Galatasaray transfer
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close