Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Roberto Carlos vrea înapoi la Real. "Galaxia reloaded" la Madrid?

Roberto Carlos vrea înapoi la Real. "Galaxia reloaded" la Madrid?

Roberto Carlos vrea înapoi la Real. "Galaxia reloaded" la Madrid?
Sursa foto: Roberto Carlos
17 Mar 2009   •   15:33

Nu este decât la al doilea sezon în afara Madridului dar şi-ar dori să se întoarcă. Fundaşul stânga brazilian Roberto Carlos, în vârstă de 35 de ani, joacă cu succes la Fenerbahce, dar gândul nu îi stă numai în Turcia. Fostul jucător din generaţia galactică de la Real Madrid ar dori să se întoarcă la echipa spaniolă dacă la cârma acesteia se întoarce ca preşedinte Florentino Perez, cel care a şi pus în practică ideea de a cumpăra cât mai multe superstar-uri.
Florentino Perez participă cu mari şanse de câştig la alegerile pentru preşedinţia clubului din capitala Spaniei care se vor ţine în luna iunie a acestui an. Mandat nou, dar ideile ar rămâne cele vechi. Nu mai puţin de şase ?galactici? a promis Perez că va cumpăra dacă este ales, conform Mediafax.
"Mi-am prelungit contractul cu Fenerbahce, mai trebuie sã joc un an aici, dar se pot întâmpla multe. Lumea ştie că eu îl respect şi îl admir mult pe Florentino. Cei de la Fenerbahce mi-au spus că eu pot rămâne 10 sau 15 ani aici, dar la Real Madrid am jucat 11 ani şi este echipa vieţii mele. Dacă aş spune că nu vreau să mă întorc acolo, aş minţi", a spus fostul internaţional ?carioca?.
Este uşor de înţeles dorinţa lui Roberto Carlos de a se întoarce la echipa la care a cunoscut marea performanţă. O singură întrebare ? îşi face planuri de viitor la 35 de ani? Nici o problemă, spune el, deoarece intenţionează să mai joace la nivel înalt poate chiar trei ani:
"Când te antrenezi bine şi eşti motivat, totul este mai uşor. Vreau să continui să joc şi apoi mă voi gândi la cariera de antrenor", a încheiat Roberto Carlos, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid Fenerbahce Istanbul
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close