Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo e sincer: "Nu merit să merg la Cupa Mondială cu Brazilia"

Ronaldo e sincer: "Nu merit să merg la Cupa Mondială cu Brazilia"

Ronaldo e sincer: "Nu merit să merg la Cupa Mondială cu Brazilia"
Sursa foto: ronaldo
09 Apr 2010   •   15:50

Cel care a câştigat Cupa Mondială de două ori cu Brazilia şi a jucat la alte două turnee finale este sigur că nu va fi prezent la "Marele Bal" şi pentru a cincea oară. Ronaldo încearcă să fie realist şi consideră că nu este în formă suficient de bună pentru a merge şi în Africa de Sud. Fostul "Balon de Aur" consideră că selecţionerul Dunga nu îl va convoca din cauza faptului că nu înscrie suficient de des, nu din cauza greutăţii, pe care Ronaldo nu o vede drept o problemă.
"Întotdeauna sper, aşa cum şi trebuie, dar având în vedere modul în care am evoluat în ultima perioadă nu aş merita să fiu convocat. Nu spun că am renunţat, deoarece nu e cazul, dar mă limitez să analizez situaţia mea în mod obiectiv. Am auzit multe zvonuri că aş insista pe lângă Dunga să mă convoace. Dar nu este deloc adevărat, sunt toate invenţii. Am respectat întotdeauna rolul antrenorului şi opţiunile sale, aşa cum am spus întotdeauna că voi fi convocat numai dacă merit", a declarat Ronaldo în presa din Brazilia.
Atunci când discuţia a alunecat spre subiectul greutăţii pe care o are, Ronaldo a schimbat brusc tonul şi l-a arătat deranjat.
"Sincer, nu ştiu ce greutate am acum şi această poveste m-a extenuat. De exemplu, anul trecut nu cred că greutatea a avut vreo influenţă asupra performanţei mele", a încheiat Ronaldo, jucător decisiv pentru Corinthians în sezonul trecut, când echipa a câştigat campionatul Paulista.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close