Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Debut excelent pentru Torje la Udinese. Juve face spectacol cu Parma, Roma pierde acasă

Serie A: Debut excelent pentru Torje la Udinese. Juve face spectacol cu Parma, Roma pierde acasă

Serie A: Debut excelent pentru Torje la Udinese. Juve face spectacol cu Parma, Roma pierde acasă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   19:00

Deşi s-a antrenat foar cinci zile alături de noua sa echipă, Gabriel Torje a fost titular la Udinese în meciul pe care friulanii l-au câştigat cu 2-0 pe Via del Mare din Lecce. Golurile formaţiei pregătite de Francesco Guidolin au fost marcate de Basta şi, inevitabil, de Antonio Di Natale, golgheterul ultimelor două sezoane din Serie A.

 
Aflat la debutul în campionatul italian, Torje a impresionat încă din startul meciului, când a participat la construcţia fazei în urma căreia Udinese a deschis scorul şi i-a pasat lui Di Natale la golul de 2-0. Fostul dinamovist ar fi putut chiar să marcheze la debut, dar a irosit două mari ocazii în finalul primei reprize şi în debutul celei de-a doua.
 
Surpriza etapei a fost produsă de Cagliari, care a reuşit să câştige cu 2-1 pe Olimpico, împotriva Romei. Conti a deschis scorul pentru sarzi, iar El Kabir a dublat avantajul oaspeţilor, golul din prelungiri al lui De Rossi contând doar pentru statistică. Luis Enrique suferă un nou eşec pe banca giallorossilor, după eliminarea prematură din Europa League, iar pentru echipa din capitală se anunţă vremuri grele, mai ales că etapa viitoare va întâlni pe Inter, la Milano.
 
Juventus a impresionat la primul meci oficial al lui Antonio Conte pe banca bianconerilor Torinezii au câştigat cu 4-1 pe teren propriu partida cu Parma, două dintre goluri fiind înscrise de noile achiziţii Lichtsteiner şi Arturo Vidal. Simone Pepe şi Claudio Marchisio au punctat şi ei pentru Bătrâna Doamnă, iar rezultatul final a fost stabilit de Giovinco, fostul juventin transformând un penalty în urma căruia De Ceglie a fost eliminat pentru fault din postură de ultim apărător. 
 
Foarte bun început de campionat pentru cele trei nou-promovate, Siena, Novara şi Atalanta reuşind să termine neînvinse în deplasările de la Catania, Verona, respectiv Genova, în timp ce Fiorentina a câştigat partida de acasă cu Bologna, scor 2-0. 
 
Rezultate Serie A, Etapa a 2-a
 
Juventus - Parma 4-1
Roma - Cagliari 1-2
Catania - Siena 0-0
Chievo - Novara 2-2
Fiorentina - Bologna 2-0
Genoa - Atalanta 2-2
Lecce - Udinese 0-2

 

×
Subiecte în articol: Serie A Udinese Gabriel Torje Juventus AS Roma
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close