Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Serie A: Montella a debutat cu o victorie pe banca Romei, 1-0 la Bologna

Serie A: Montella a debutat cu o victorie pe banca Romei, 1-0 la Bologna

Serie A: Montella a debutat cu o victorie pe banca Romei, 1-0 la Bologna
24 Feb 2011   •   11:30

Debut cu dreptul pentru noul antrenor al Romei, Vincenzo Montella. Giallorossi au învins cu 1-0 în deplasarea de la Bologna, într-un meci contând pentru etapa a 22-a şi care a fost întrerupt pe 30 ianuarie în minutul 18, din cauza zăpezii. Partida s-a reluat chiar din momentul în care a fost oprită. Singurul gol a fost marcat de Daniele De Rossi.

Simplicio a avut prima ocazie pentru oaspeţi, Bologna replicând prin Meggiorini şi Gaston Ramirez. De Rossi a scăpat de eliminare, arbitrul trecând cu vederea un henţ al mijlocaşului roman care ar fi trebuit să primească al doilea cartonaş galben, iar decizia centralului se va dovedi decisivă în stabilirea rezultatului final. Asta pentru că internaţionalul italian va marca unicul gol al partidei, ajutat şi de o deviere a lui Cherubin, în finalul primei reprize.

În partea a doua, Roma a controlat partida şi a avut cele mai importante ocazii, ratate însă de Vucinic şi Brighi, gazdele trecând pe lângă egalare prin Di Vaio. Francezul Mexes şi-a pierdut un dinte după un duel cu Della Rocca, însă a putut continua meciul. Unul câştigat în cele din urmă de giallorossi, care obţin astfel primul succes după patru înfrângeri consecutive. Mandatul lui Montella a început cu dreptul.

×
Subiecte în articol: AS Roma Bologna Serie A
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close