Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spalletti: Criza a luat sfârşit! Brighi, uimit de ?dubla? de la Cluj

Spalletti: Criza a luat sfârşit! Brighi, uimit de ?dubla? de la Cluj

Spalletti: Criza a luat sfârşit! Brighi, uimit de ?dubla? de la Cluj
27 Noi 2008   •   02:45

Roma a avut un început dezastruos de sezon, dar ar putea să câştige grupa A a Ligii Campionilor şi Luciano Spalletti declară ?criza a luat sfârşit?. ?Mereu am spus că echipa mea are multe calităţi şi acum dovedesc asta. Sunt fericit de modul în care jucăm. Pot spune liniştit acum că nu mai suntem în criză, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ?, a spus Spalletti.
Tehnicianul a felicitat apoi formaţia ardeleană. ?CFR Cluj are jucători talentaţi cu o tehnică foarte bună. Dar noi am alergat mai mult şi am jucat mai calitativ, iar o echipă care evoluează aşa merită să câştige. Am făcut câteva greşeli, dar am avut şi ocazii să mărim avantajul?, a declarat Spalletti, care l-a lăudat şi Matteo Brighi, care până la meciul cu CFR nu marcase niciun gol în Liga Campionilor, iar acum a reuşit ?dubla?. ?Brighi se descurcă bine şi în seara asta a forţat atacul de câteva ori. Asta arată în ce formă fizică excelentă se află?.
La rândul său, Brighi s-a declarat uimit de golurile marcate la Cluj. ?Acestea sunt primele mele goluri şi sper să mai vină şi altele. A fost important că am câştigat, ne descurcăm bine în Europa şi sperăm să continuăm această formă bună şi în Italia?, a spus Brighi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma CFR Cluj
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close