Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Strugurii sunt acri! AS Roma: Nu îl mai vrem pe Mutu

Strugurii sunt acri! AS Roma: Nu îl mai vrem pe Mutu

Strugurii sunt acri! AS Roma: Nu îl mai vrem pe Mutu
29 Noi 2008   •   13:10

Internaţionalul român Adi Mutu a fost în vară protagonistul unui scandal cu suporterii Fiorentinei, după ce s-a tot scris că acesta ar urma să plece la rivala AS Roma.
Înaintea derby-ului de duminică, de pe Stadio Olimpico, directorul sportiv al Romei, Daniele Prade, confirmă faptul că giallorossi şi l-au dorit cu orice preţ pe atacantul român, dar spune că oferta nu mai este una de actualitate. ?Mutu nu ne mai interesează, nu îl mai vrem la Roma. Acum e doar un adversar pe care vrem să îl învingem cu orice preţ. Suntem într-o situaţie dificilă în clasament şi ne trebuie victorii!?, a spus Prade.
Oficialul roman a fost însă contrazis de căpitanul Francesco Totti, care ştie că Adi Mutu ar aduce un plus de valoare la AS Roma. Chiar în vară, conform Gazetei Sporturilor, Totti l-ar fi rugat pe internaţionalul român să aleagă gruparea antrenată de Luciano Spalletti. ?Suntem aproape, lipseşte doar un milion. Ţi-l dau eu numai să vii la noi!?, i-ar fi spus Totti decarului naţionalei, care a preferat în cele din urmă să rămână la Fiorentina.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Fiorentina Adrian Mutu AS Roma Serie A
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close