Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Stuttgart s-a făcut de râs în faţa propriilor fani, 1-5 cu Bayern (VIDEO)

Stuttgart s-a făcut de râs în faţa propriilor fani, 1-5 cu Bayern (VIDEO)

Stuttgart s-a făcut de râs în faţa propriilor fani, 1-5 cu Bayern (VIDEO)
Sursa foto: Luca Toni
28 Ian 2009   •   13:43

Optimile de finală ale Cupei Germaniei au programat un duel-şoc, între campioanele ultimelor două ediţii din Bundesliga, VfB Stuttgart şi Bayern Munchen. Bavarezii s-au calificat în sferturile de finală ale competiţiei după o victorie mai mult decât facilă pe Mercedes-Benz Arena din Stuttgat, scor 5-1. La gazde, românul Ciprian Marica, refăcut după o accidentare, a intrat la pauză şi a reuşit să înscrie un gol, anulat, însă, pentru offside.
Formaţia lui Jurgen Klinsmann, situată pe locul al doilea în Bundesliga după Hoffenheim din cauza golaverajului inferior, a impus propriul stil de joc la Stuttgart în faţa unei echipe debusolată, în ciuda revenirilor unor jucători-cheie ca Serdar Tasci, Yildiray Basturk, Cacau sau Ciprian Marica. Experimentatul portar al echipei lui Marica, Jens Lehmann, a avut o zi de coşmar şi, deşi nu a fost vinovat flagrant la nici unul din cele cinci goluri, îşi va dori să uite cât mai repede această partidă. În minutul 20 tabela indica deja 0-2, Schweinsteiger (min. 14) şi Ribery (min. 20) arătând că Bayern nu glumeşte.
Probabil singura consolare a celor de la Stuttgart într-un meci fără istoric a venit în minutul 21, când acelaşi Ribery s-a făcut de râs la un penalty al echipei sale. Luându-şi, teatral, având, francezul s-a dus ca fulgerul spre minge, trimiţând o superbă scăriţă pe mijlocul porţii, pe care Lehmann a prins-o în braţe fără să fie nevoit să se mişte din loc. Această ratare a echipei din Munchen nu a avut, însă, un efect dezarmant, iar campionii şi-au reînceput ofensiva.
Luca Toni, Bastian Schweinsteiger şi Ze Roberto, care au marcat în minutele 43, 55 şi, respectiv, 59. Internaţionalul român a reuşit şi el să întroducă mingea în poartă, după ce goalkeeperul Rensing respinsese greşit un şut, însă arbitrul de tuşă a decis că golul nu trebuie validat.Bayern a continuat să facă spectacol, golul intenaţionalului german Kevin Kuranyi din minutul 84 fiind o slabă consolare pentru VfB Stuttgart, potrivit eurosport.yahoo.com.
Bayern va fi însoţită în sferturile de finală de Shalke, echipă calificată după victoria cu 4-1 acasă la FC Carl Zeiss Jena.
Iată rezumatul frumoasei partide câştigate de Bayern:

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close