Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Totti îşi scoate coechipierii la cină, drept răsplată pentru victoriile din Liga Campionilor

Totti îşi scoate coechipierii la cină, drept răsplată pentru victoriile din Liga Campionilor

Totti îşi scoate coechipierii la cină, drept răsplată pentru victoriile din Liga Campionilor
27 Noi 2008   •   19:18

Căpitanul Romei, Francesco Totti, îi va scoate pe colegii săi de echipă la cină, după victoria cu 3-1 obţinută în faţa formaţiei româneşti CFR Cluj. Matteo Birghi a înscris câte un gol în fiecare repriză pentru Roma, în timp ce Totti a marcat celălalt gol al giallorossi-lor, pentru ca italienii să surclaseze Chelsea în clasamentul grupei A.
Revenirea lui Totti în echipă a ajutat fără doar şi poate AS Roma, care are din ce în ce mai multă încredere. Vorbind despre meci, Tottigol a declarat: ?Acum suntem bine poziţionaţi, însă nu putem sărbători încă, pentru că nu ne putem permite să pierdem în faţa lui Bordeaux. Acum suntem primii în grupă şi vrem să rămânem aşa, iar singura modalitate pentru ca acest lucru să se întâmple este să îi învingem pe francezi?.
Totti a adăugat: ?Ne-am descurcat bine să revenim în fruntea grupei, după acel start groaznic. Dacă voi cumpăra o altă cină pentru echipă dacă rămânem pe primul loc? Unii dintre colegii mei mănâncă mult, dar pentru că a fost de bun augur la derby-ul cu Lazio, cred că pot face acest sacrificiu?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close