Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Totul se decide în retur după 0-0 la Paris între PSG şi Dinamo Kiev. Cernat şi Ghioane au fost rezerve

Totul se decide în retur după 0-0 la Paris între PSG şi Dinamo Kiev. Cernat şi Ghioane au fost rezerve

Totul se decide în retur după 0-0 la Paris între PSG şi Dinamo Kiev. Cernat şi Ghioane au fost rezerve
Sursa foto: mikael landreau
09 Apr 2009   •   23:39

Partida jucată pe Stade des Princes din Paris a început cu românii Florin Cernat şi Tiberiu Ghioane ţinuţi pe banca de rezerve de Iuri Semin. Lipsită de aportul celor doi, echipa din Kiev a început bine partida şi a dictat ritmul în primele zece minute, dar restul primei reprize a stat la discreţia gazdelor, care aveau să intre la cabine la pauză regretând scorul nedrept de pe tabelă. Sessegnon, Chantome şi Rothen au trecut, pe rând, pe lângă deschiderea scorului şi au ratat din toate poziţiile şi făcându-l pe portarul Bogush erou. Evoluţia francezilor a fost cu atât mai impresionantă cu când nume mari, precum Claude Makelele şi Ludovic Giuly, au luat loc pe banca de rezerve la această partidă.
Esticii şi-au revenit şi ei pe finalul reprizei, dar Milevsky a avut mult ghinion în minutul 38, atunci când şutul său a trecut la o palmă de bară. Repriza avea să se termine cu scorul de 0-0, iar pauza a părut să îi mobilizeze mai mult pe elevii lui Semin. Al doilea mitan a început cu ocaziile monumentale ale lui Alyev şi Vukojevic, iar PSG era în mare pericol de a primi un gol acasă care ar fi putut cântări enorm în ecuaţia calificării.
Meciul s-a dovedit mai echilibrat pe final, Sessegnon şi Eremenko trecând unul după altul pe lângă golul victoriei. Partida s-a încheiat, însă, cu scorul de 0-0 şi totul se decide în retur, la Kiev.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: psg Dinamo Kiev
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close