Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ultimatum pentru Ribery: "Dacă nu îţi prelungeşti contractul nu te mai ţinem la Bayern"

Ultimatum pentru Ribery: "Dacă nu îţi prelungeşti contractul nu te mai ţinem la Bayern"

Ultimatum pentru Ribery: "Dacă nu îţi prelungeşti contractul nu te mai ţinem la Bayern"
Sursa foto: frank ribery
08 Iun 2009   •   21:12

Telenovela nu este ceva ce le place nemţilor. Nenumăratele declaraţii prin care mijlocaşul Frank Ribery şi-a exprimat disponibilitatea de a se transfera la Real Madrid sau alte echipe din Spania şi Italia i-au făcut pe conducătorii lui Bayen Munchen să ia atitudine. Franz Beckenbauer, preşedintele clubului, consideră că francezul strică atmosfera de la echipă şi doreşte ca jucătorul să plece, sau să renunţe definitiv la discuţiile legate de transferuri.
"Sunt deja cam prea multe discuţii, iar mie nu-mi place deloc această situaţie. Francezul este un super jucător, ezit să spun care este cel mai complet fotbalist din lume, dacă ar fi să aleg între el, Cristiano Ronaldo sau Leo Messi. Deci, fie îi oferim un nou contract, eventual îmbunătăţit financiar, fie ne strângem mâinile şi ne dorim reciproc succes", a declarat preşedintele administrativ al bavarezilor, potrivit Mediafax.
Beckenbauer este un mare admirator al calităţilor lui Ribery, dar este raţional şi intenţionează să îl lase să plece dacă fotbalistul nu vrea să mai rămână în capitala landului Bavaria. Ribery joacă de doi ani la fosta campioană a Germaniei şi a câştigat, în acest timp, un trofeu în Bundesliga. Bayern se va mişca repede dacă vrea să îl vândă pe Ribery, căutând cea mai bună ofertă pentru ca afacerea cu francezul să fie profitabilă. Venirea lui Ribery de la Olympique Marseille i-a costat pe bavarezi, potrivit prosport,
26 de milioane de euro. În acest condiţii, Real Madrid, echipa care îl doreşte cel mai mult pe internaţionalul din Hexagon, ar putea să plătească 60 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu. Altă echipă despre care s-a vorbit că l-ar dori pe Ribery este AC Milan. Schimbarea de antrenor de pe banca "rossonerilor" ar putea fi, însă, un impediment.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Real Madrid ultimatum
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close