Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Zeci de mii de suporteri au aclamat echipa Chelsea, în cartierul londonez cu acelaşi nume

Zeci de mii de suporteri au aclamat echipa Chelsea, în cartierul londonez cu acelaşi nume

Zeci de mii de suporteri au aclamat echipa Chelsea, în cartierul londonez cu acelaşi nume
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
20 Mai 2012   •   20:36

Zeci de mii de suporteri au aclamat echipa Chelsea, în cartierul londonez cu acelaşi nume, unde jucătorii şi staful tehnic au fost prezenţi la o paradă, într-un autocar descoperit, duminică, a doua zi după victoria cu Bayern Munchen din finala Ligii Campionilor, informează AFP. 
   
Fanii, îmbrăcaţi în tricouri ale grupării şi având fanioane în culorile echipei, şi-au manifestat bucuria alături de jucătorii aflaţi în autocarul pe care scris: "Campionii Europei 2011-2012".
   
Ivorianul Didier Drogba, autorul golului egalizator şi cel care a transformat penaltiul decisiv, sâmbătă seară, la Munchen, a prezentat trofeul mulţimii, fiind aplaudat şi aclamat de fani, aşa cum a fost şi cazul căpitanului John Terry.
   
Formaţia Chelsea Londra, proprietate a miliardarului rus Roman Abramovici, a câştigat Liga Campionilor pentru prima oară în istorie, în urma victoriei obţinută, sâmbătă, la Munchen, în faţa echipei Bayern Munchen, scor 5-4 (0-0, 1-1), după executarea loviturilor de departajare.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close