Antena 3 CNN Sport Off Sport Antrenorul lui Atletico Madrid a uitat câte schimbări se pot face la fotbal

Antrenorul lui Atletico Madrid a uitat câte schimbări se pot face la fotbal

Antrenorul lui Atletico Madrid a uitat câte schimbări se pot face la fotbal
Sursa foto: Javier Aguirre
26 Ian 2009   •   18:46

Există antrenori care nu fac, în mod normal, toate schimbările şi antrenori care introduc trei jucători în teren indiferent de situaţie. Javier Aguirre, antrenorul echipei spaniole Atletico Madrid, nu se înscrie, se pare, în nici una dintre aceste categorii, el încercând în timpul partidei cu Malaga, de duminică, să facă o a patra schimbare. Trebuie menţionat că regulamentul interzice introducerea a mai mult de trei jucători în teren într-o partidă.
"Antrenorul voia să câştige cu orice preţ meciul de duminică. Aguirre l-a trimis la încălzire pe Camacho când deja efectuase toate cele trei schimbări. Aguirre a vrut să-l introducă în teren pe Camacho când mai erau cinci minute până la final. Tehnicianul şi-a dat apoi seama că nu mai poate face nicio schimbare şi şi-a cerut scuze de la jucător", a descris întâmplarea cotidianul spaniol Marca.
Atletico nu a reuşit, până la urmă, să câştige acel meci, remizând în deplasare cu Malaga, scor 1-1. În urma acestui rezultat, formaţia antrenată de Javier Aguirre a căzut pe poziţia a şasea în clasamentul Primera Division, contraperformanţă greu de acceptat pentru conducătorii clubului. Atletico a jucat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor, calificându-se în optimile de finală ale competiţiei, unde va întâlni FC Porto pe 24 februarie (acasă) şi 11 martie (în deplasare).
Foto: www.nosolodeportes.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Malaga Primera Division
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close