Antena 3 CNN Sport Off Sport Cei mai buni paraşutişti români se întrec la Campionatul Naţional pe aerodromul din Clinceni, timp de o săptămână

Cei mai buni paraşutişti români se întrec la Campionatul Naţional pe aerodromul din Clinceni, timp de o săptămână

Cei mai buni paraşutişti români se întrec la Campionatul Naţional pe aerodromul din Clinceni, timp de o săptămână
de M.Z.    |    04 Oct 2014   •   18:29

Cei mai buni paraşutişti din ţară se întrec la Campionatul Naţional, pe aerodromul din Clinceni. Dacă sunteţi pasionaţi de sporturi extreme mergeţi să vedeţi spectacolul oferit de paraşutişti.

Sportivii vor face mii de salturi şi aterizări în punct fix. Câştigătorii Cupei României îi vom afla însă weeek-endul viitor, când se va încheia competiţia.

Sute de paraşutişti din ţară s-au mutat pentru o săptămână la Clinceni. Unii cu ani de experienţă şi sute de salturi la activ, alţii, mai puţin experimentaţi, cu toţii luptă pentru a urca pe podium şi a primi Cupa României.

Aterizarea la punct fix, una dintre probele competiţiei, dă emoţii chiar şi celor mai buni dintre sportivi.

Considerat un sport extrem, paraşutismul atrage tot mai mulţi adepţi şi în rândul fetelor. 

Până la performanţă însă, drumul e lung şi plin de compromisuri. E nevoie de ani de pregătire şi mii de salturi. O spune un cunoscător care a acumulat 7 ani de antrenamente şi peste 3.600 de salturi. Odată cu ele şi titlul de campion mondial la paraşutism.

Campionatul Naţional se va încheia la finalul săptămânii viitoare. Tot atunci, vom afla şi cine va fi câştigătorul Cupei României.

×
Subiecte în articol: clinceni
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close