Antena 3 CNN Sport Off Sport Colanţii lui Arjen Robben au ajuns subiect de discuţie pentru Liga Profesionistă Germană

Colanţii lui Arjen Robben au ajuns subiect de discuţie pentru Liga Profesionistă Germană

Colanţii lui Arjen Robben au ajuns subiect de discuţie pentru Liga Profesionistă Germană
Sursa foto: arjen robben
03 Feb 2010   •   23:53

Liga Profesionistă de Fotbal din Germania, DFL, a pus în discuţie un subiect greu de conceput pentru o instituţie de asemenea anvergură. Jucătorul lui Bayern Munchen, Arjen Robben, încalcă regulamentul DFL, spun oficialii instituţiei, iar acest lucru trebuie să se cât mai repede. Robben va avea voie să joace, din acest moment, doar cu colanţi de culoarea şortului echipei Bayern. Olandezul a fost şi el mirat de veste, spunând că doar soţia şi DFL i-au reproşat culoarea colanţilor.
"Culoarea colanţilor trebuie să fie conformă culorii predominante a şortului de joc", se stipulează în regulamentul Ligii Profesioniste Germane, iar Robben, ca orice al jucător, nu poate fi "deasupra legii".
Vremurile când olandezul juca incorect, cu colanţi de culoare gri, au apus, iar acum fostul jucător al lui Real Madrid şi Chelsea a declarat că va respecta regulile impuse de autorităţile din fotbalul german.
"Nici soţia mea nu consideră colanţii mei a fi prea frumoşi, dar este vorba despre o piesă vestimentară de care am nevoie", a declarat Robben.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arjen robben Bayern Munchen Bundesliga
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close