Antena 3 CNN Sport Off Sport CTP, după înfrângerea lui Halep cu Wozniacki: A avut în față o adevărată tractoristă a terenurilor de tenis

CTP, după înfrângerea lui Halep cu Wozniacki: A avut în față o adevărată tractoristă a terenurilor de tenis

CTP, după înfrângerea lui Halep cu Wozniacki: A avut în față o adevărată tractoristă a terenurilor de tenis
de M.Z.    |    29 Iun 2017   •   22:47

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus joi, după meciul lui Halep cu Caroline Wozniacki, că este convins că românca a avut parte de o pregătire bună pentru Wimbledon, la Eastbourne, potrivit unei televiziuni de sport.

”Nu este o înfrângere rea asta. Sunt înfrângeri de mai multe categorii. Sunt înfrângeri care lasă urme adânci, cum a fost cea de la Roland Garros. Un prim aspect îmbucurător este că Simona a reușit s-o uite, după cum a jucat la Eastbourne, unde a făcut un turneu bun, deși a avut meciuri grele”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Referitor la înfrângerea cu Wozniacki, jurnalistul a spus că Halep a ratat ultima șansă de a câștiga meciul, atunci când nu a valorificat niciuna dintre șansele de break pe care le-a avut la 4-4 în setul secund. ”Simona a jucat foarte bine până la 7-5, 3-0. A avut în față o adevărată tractoristă a terenurilor de tenis. Wozniacki este de o tenacitate, de o rezistență extraordinară. Mă bucură că Simona a reușit mai multe winnere decât de obicei”, a mai spus CTP.
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep Caroline Wozniacki
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close