Declarații golănești ale lui Ionel Ganea. Cum răspunde Anamaria Prodan

13 Ian 2017   •   18:51
Declarații golănești ale lui Ionel Ganea. Cum răspunde Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a reacţionat după declaraţiile scandaloase şi acuzele pe care le-a făcut Ionel Ganea, care a spus că impresarul "şi-a adus antrenor la Chiajna(n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează", scrie GSP.

"Eu am o părere senzaţională despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit şi e un antrenor de mare viitor. Eu sunt în Antalya, semnez un contract, şi nu am apucat sa văd nimic.

Nu cred că Ionel Ganea a spus așa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, când a semnat ca să fie antrenor principal al echipei. Am încercat să îl ajut când a venit să vorbească despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider că suntem prieteni și că relația noastră se bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la câteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie și un om incredibil. Repet, nu cred că Ionel Ganea a declarat așa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, și revin cu amănunte.

Eu sunt mandră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tânăr și de perspectivă antrenor român. La fel de mândră sunt că l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari", a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru GSP.RO.

Anamaria Prodan a fost cea care l-a propus pe Ionel Ganea în funcţia de antrenor principal la FC Voluntari, în ianuarie 2016, şi l-a asistat la semnarea contractului. Relaţia dintre cei doi s-a stricat după antrenorul a început să creadă că Becali l-a îndepărtat de la FC Voluntari.

x close