Antena 3 CNN Sport Off Sport Gabriela Szabo - într-o situaţie penibilă. Sportiva aşteaptă scuze de la un cotidian spaniol

Gabriela Szabo - într-o situaţie penibilă. Sportiva aşteaptă scuze de la un cotidian spaniol

Gabriela Szabo - într-o situaţie penibilă. Sportiva aşteaptă scuze de la un cotidian spaniol
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Dec 2012   •   15:28

Gabriela Szabo, vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism, a declarat că aşteaptă scuze din partea cotidianului Mundo Deportivo, pentru că acesta a folosit imaginea sa întru-un articol despre o fostă sportivă americană devenită prostituată, scrie Mediafax.

"Eu nu am văzut articolul nici pe online şi nici sub formă de print, cert este că gafa este puţin impardonabilă. Este adevărat că am alergat cu Suzy Hamilton în competiţiile internaţionale şi este adevărat că există fotografii cu mine, dar eu în faţa ei, amândouă suntem blonde, amândouă suntem de aceeaşi înălţime şi probabil că aici s-a făcut confuzia", a spus Szabo.
   
Aceasta a declarat că a sunat la ambasada României de la Madrid, iar oficialii de aici urmează să sune la redacţia cotidianului catalan, pentru a-i oferi Gabrielei Szabo un drept la replică. "Am sunat la ambasada României de la Madrid, au fost foarte prompţi, foarte amabili şi încearcă să mă ajute în sensul să sune la redacţie, iar ei să îmi dea un drept la replică prin care să-şi ceară scuze şi chiar să îmi trimită mie o scrisoare, iar acum aştept. Este foarte dificil să negociezi această situaţie, pentru că sunt zile de sărbătoare. Aştept în următoarele zile să văd atitudinea celor de la ziar. Voi mai suna la ambasada României de la Madrid, pentru a vedea ce s-a întâmplat", a completat Szabo.
   
Sportiva româncă a menţionat că a încercat să verifice ştirea pe varianta online a ziarului, însă nu a mai găsit poza cu ea pe site. "Pe ediţia de online nu mai există, a fost schimbată imediat. Probabil că şi-au dat şi ei seama de gafă, dar o să aştept scuzele lor în continuare", a explicat Szabo.
   
Cotidianul Mundo Deportivo a ilustrat, în ediţia tipărită de sâmbătă, materialul despre Suzy Favor Hamilton, cu câteva imagini cu fosta sportivă americană, dar şi cu o folografie a Gabrielei Szabo.
   
Suzy Favor Hamilton, în vârstă de 44 de ani, septuplă campioană a SUA la semifond, a mărturisit săptămâna trecută că din decembrie 2011 duce o viaţă dublă, fiind prostituată, cu un tarif de 600 de dolari pe oră.
   

×
Subiecte în articol: Gabriela Szabo
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close