Antena 3 CNN Sport Off Sport Gigi Becali: Vinovat este medicul care a dat avizul ca Patrick Ekeng să poată intra în teren

Gigi Becali: Vinovat este medicul care a dat avizul ca Patrick Ekeng să poată intra în teren

Gigi Becali: Vinovat este medicul care a dat avizul ca Patrick Ekeng să poată intra în teren
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mai 2016   •   13:28

Gigi Becali dă vina pe medicul care a dat avizul pentru ca fotbalistul Patrick Ekeng să poată intra în teren. Patronul echipei Steaua Bucureşti susţine că un jucător care este bolnav nu are voie să facă sport de performanţă şi că, din moment practică un sport de echipă, nu este unicul răspunzător pentru viaţa sa.

”Un fotbalist care are o boală, pentru că băiatul ăsta a avut o boală, Dumnezeu să-l ierte, n-are voie să facă sport de performanţă care să îi afecteze viaţa. Se spune că dă o declaraţie pe propria răspundere şi joacă fotbal. Nu! Doctorul este vinovat, cel care a făcut vizita medicală şi care a dat avizul că poate să joace fotbal. Sau dacă a dat pe propria răspundere, unde trebuia să nu i se accepte, pentru că nu poţi să spui tu că dau pe propria răspundere să joc fotbal. Dar când e vorba de viaţă şi de moarte, afectează emoţional şi alte mii de persoane pentru că se face public, la televiziune, acest fotbal. Nu poţi să hotărăşti numai tu ce faci cu viaţa ta. Asta este opinia mea”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit Gigi Becali
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close