Antena 3 CNN Sport Off Sport Gloriile celor de la Real Madrid şi Bayern Munchen au făcut spectacol într-un amical caritabil

Gloriile celor de la Real Madrid şi Bayern Munchen au făcut spectacol într-un amical caritabil

Gloriile celor de la Real Madrid şi Bayern Munchen au făcut spectacol într-un amical caritabil
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
06 Iun 2011   •   15:36

Jucători importanţi din istoria celor de la Real Madrid şi Bayern Munchen au evoluat într-un meci caritabil care s-a desfăşurat pe Santiago Bernabeu, în faţa a peste 70.000 de spectatori.

 
Partida, încheiată cu scorul de 8-3 în favoarea vedetelor madrilene, a avut ca scop strângerea de fonduri pentru construcţia de şcoli în Africa prin intermediul Fundaţiei Real Madrid.
 
Pe teren au evoluat nume precum Buyo, Helguera, Redondo, Zidane, Figo, Butragueno, Morientes sau Suker de o parte şi Sagnol, Brehme, Augenthaler, Paulo Sergio, Breitner, Elber sau Makkay de cealaltă.
 
De la Red, Butragueno, Redondo, Alfonso, Robert Kovac (două autogoluri), Fernando Sanz şi Suker au punctat pentru Real, reuşitele bavarezilor aparţinându-le lui Niko Kovac şi Paulo Sergio, care a marcat de două ori. De altfel, brazilianul a oferit şi momentul serii, înscriind cu o execuţie senzaţională golul de 5-3.
 

×
Subiecte în articol: Real Madrid Bayern Munchen
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close