Antena 3 CNN Sport Off Sport Portar trişor. Muta barele porţii pe care o apăra: "Fac asta tot timpul" (VIDEO)

Portar trişor. Muta barele porţii pe care o apăra: "Fac asta tot timpul" (VIDEO)

Portar trişor. Muta barele porţii pe care o apăra: "Fac asta tot timpul" (VIDEO)
Sursa foto: poarta fotbal
25 Sep 2009   •   17:36

Soluţie incredibilă găsită de portarul danez Kim Christensen de la echipa suedeză IFK Goteborg pentru a-şi maximiza şansele de a nu primi goluri. Goalkeeperul de 30 de ani a fost surprins de camerele care filmau cadre din spatele porţii sale cu ocazia meciului de campionat jucat de echipa sa cu formaţia Orebro când lua, pur şi simplu, bara care spre norocul lui nu era fixată în sol şi muta cadrul porţii cu câţiva centimetri mai înspre interior. Adversarii au sesizat neregula în minutul 20, iar portarul ar putea fi suspendat câteva meciuri.
Echipa sa, IFK Goteborg, este chiar lider în campionatul Suediei şi, potrivit declaraţiei portarului, beneficiază din când în când de ajutorul unei porţi mai mici în unele meciuri. Christensen a recunoscut faptul că a mutat barele porţii şi a spus, chiar, că aplică frecvent trucul învăţat de la un portar mai în vârstă.
"Un prieten portar m-a învăţat acest truc de câţiva ani, iar de atunci îl fac din când în când", a declarat Kim Christensen, potrivit Mediafax.
Portarul ar putea să renunţe la atitudinea şăgalnică în curând, totuşi, deoarece îl pasc o suspendare şi o amendă substanţială din partea ligii suedeze de fotbal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: poarta arbitru portar
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close