Antena 3 CNN Sport Off Sport Răsplată pentru rezultate bune: Jucătorii lui Bayern Munchen au fost lăsaţi la Oktoberfest

Răsplată pentru rezultate bune: Jucătorii lui Bayern Munchen au fost lăsaţi la Oktoberfest

Răsplată pentru rezultate bune: Jucătorii lui Bayern Munchen au fost lăsaţi la Oktoberfest
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    03 Oct 2011   •   13:10

Ca răsplată pentru rezultatele excelente din ultima perioadă, jucătorilor lui Bayern Munchen li s-a permis să participe la celebrul festival Oktoberfest.

Deşi în ultima etapă din campionatul Germaniei au reuşit doar o remiză cu Hoffenheim, scor 0-0, bavarezii se află pe primul loc al clasamentului, cu trei puncte în faţa următoarei clasate, obţinând 10 victorii în ultimele 11 partide.

De asemenea, portarul Manuel Neuer nu a mai primit gol de 1.1018 minute, un nou record al clubului, precedenta performanţă aparţinându-i legendarului Oliver Kahn, care a rezistat fără să scoată mingea din propria poartă „doar” 1.013 minute.

Printre cei care au fost prezenţi duminică la Oktoberfest s-au numărat Arjen Robben, Thomas Muller, Frank Ribery şi căpitanul Philipp Lahm, precum şi antrenorul Jupp Heynckes, care a spus că are încredere că elevii săi nu vor face excese.

Jucătorii merită acest lucru, sunt nişte profesionişti desăvârşiţi. Cu toţii ştiu exact ceea ce trebuie şi ceea ce nu trebuie să facă”, a declarat tehnicianul de 66 de ani.

Am muncit mult în ultima vreme şi am primit această răsplată din partea clubului”, a explicat şi Philipp Lahm.

Bayern Munchen a pierdut o singură partidă în acest sezon, chiar în etapa inaugurală a Bundesligii, 0-1 pe Allianz Arena cu Borussia Monchengladbach.

 



×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close