Antena 3 CNN Sport Off Sport Sora lui Patrick Ekeng face dezvăluiri cutremurătoare. Ce i-a spus fotbalistul în ultimul dialog la telefon

Sora lui Patrick Ekeng face dezvăluiri cutremurătoare. Ce i-a spus fotbalistul în ultimul dialog la telefon

Sora lui Patrick Ekeng face dezvăluiri cutremurătoare. Ce i-a spus fotbalistul în ultimul dialog la telefon
Sursa foto: Foto: Facebook.com
08 Mai 2016   •   12:33

Monique Chantal, sora mai mare a jucătorului dinamovist Patrick Ekeng, decedat vineri seara pe teren, a declarat pentru BBC Sport că fotbalistul se simţea foarte obosit înaintea meciului cu FC Viitorul şi i-a spus celui mai bun prieten că nu poate evolua.

''I-a spus celui mai bun prieten că nu poate juca. Se simţea foarte obosit înainte de meci. Patrick era un om foarte generos, un gentleman. Este extrem de dureros că în urma lui rămâne o familie... este un coşmar'', a afirmat Chantal, potrivit Agerpres.

Mama fotbalistului dinamovist, Celine Chemi, a declarat că îi este extrem de greu să vorbească despre incidentul de la Bucureşti. ''Îmi este foarte greu să vorbesc despre fiul meu în acest moment, dar cred în Dumnezeu şi mă supun voinţei lui. Dacă acesta este fotbalul şi viaţa unui jucător profesionist, atunci e nevoie să reflectăm asupra acestui lucru'', a spus mama lui Ekeng pentru BBC Sport.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări în cazul decesului jucătorului de fotbal Patrick Ekeng sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi FC Viitorul Constanţa (3-3).

Transferat în luna ianuarie, Ekeng a evoluat pentru Dinamo în 11 meciuri, în trei competiţii, marcând un gol important în derby-ul cu Steaua din semifinalele Cupei României, încheiat la egalitate, 2-2.
 

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng a murit
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close