Antena 3 CNN Sport Off Sport Zgonea: Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţională

Zgonea: Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţională

Zgonea: Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţională
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   13:23

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că antrenorul echipei naţionale de fotbal, "consăteanul" său Victor Piţurcă, ar trebui să fie schimbat, din cauza rezultatului de vineri seară cu echipa Ungariei, conform Mediafax.
   
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, unde participă la alegerile pentru conducerea filialei municipale a PSD, că repriza a doua a meciului de fotbal dintre România şi Ungaria care s-a desfăşurat, vineri seară, la Budapesta, a fost cea mai proastă şi că antrenorul Victor Piţurcă ar trebui schimbat.
   
"Repriza a doua a meciului a fost cea mai proastă, nu am văzut aşa ceva niciodată, noroc că Dumnezeu a fost de data aceasta român. Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţionala României", a afirmat Zgonea.
   
Meciul de fotbal dintre echipa României şi cea a Ungariei s-a încheiat cu scorul de 2-2.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close