Antena 3 CNN Sport Scene șocante după eliminarea României de la Campionatul Mondial de handbal feminin: Îmi asum toată vina!

Scene șocante după eliminarea României de la Campionatul Mondial de handbal feminin: Îmi asum toată vina!

Scene șocante după eliminarea României de la Campionatul Mondial de handbal feminin: Îmi asum toată vina!
11 Dec 2017   •   22:56

România a pierdut meciul din optimile Campionatului Mondial de handbal, scor 27-28, în fața Cehiei, iar jucătoarele române privesc în gol.

Crina Pintea e cea mai afectată. Se oprește însă să vorbească, să se descarce, să spună ce are pe suflet. "Pur și simplu, vreau să spun că îmi asum vina pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Pentru că am greșit foarte mult, am ratat foarte mult. M-am jucat cu focul. Atât pot să spun! Sunt foarte dezamăgită pentru că am muncit foarte mult și când a trebuit, nu am arătat ceea ce eu pot. Nu am ajutat echipa cu absolut nimic", spune Crina printre sughițuri de plans.

Nu se poate stăpâni. Își reproșează cele două ratări din situație de unu la unu, din primele minute ale reprizei secunde, scrie gsp.ro. "Îmi asum în totalitate rezultatul, puteam să ajut mai mult și nu se ajungea aici! Am făcut greșeli multe și pe final și asta ne-a costat", adaugă Crina.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close