Antena 3 CNN Sport Tenis Victoria Azarenka a fost eliminată de la Australian Open. Nadal, în semifinale

Victoria Azarenka a fost eliminată de la Australian Open. Nadal, în semifinale

Victoria Azarenka a fost eliminată de la Australian Open. Nadal, în semifinale
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    22 Ian 2014   •   10:45

Deţinătoarea ultimelor două titluri de la Australian Open, Victoria Azarenka, părăseşte turneul de la Melbourne în faza sferturilor de finală.

Jucătoarea din Belarus a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, care s-a impus după două ore de joc cu 6-1, 5-7, 6-0.

Astfel, pentru prima oară în era Open, primul turneu de Grand Slam al anului rămâne fără deţinătorii titlului atât la masculin, cât şi la feminin înainte de semifinale.

Marţi, Novak Djokovic, campion în precedentele trei ediţii de la AO, a fost învins de elveţianul Stanislas Wawrinka.

„Este deificil să joci cu cineva cu care ai pierdut de multe ori înainte. Ştiam ce jucătoare mare e Victoria, mai ales aici, unde arată un tenis uimitor. Dar nu aveam nimic de pierdut. Ea trebuia să-şi apere titlul, nu eu”, a spus Radwanska, a cincea favorită, la finalul meciului.

„Am jucat puţin prea previzibil. Nu este sfârşitul lumii. Nu sunt fericită de jocul meu de astăzi, dar nu-i pot lua adversareie mele meritele pentru ceea ce a făcut. A jucat fantastic”, a recunoscut Azarenka.

În semifinale, Agnieszka Radwanska o va întâlni pe slovaca Dominika Cibulkova, care a reuşit să o învingă în sferturi pe Simona Halep.

În ciuda acestei înfrângeri, românca are asigurat un loc în Top 10 mondial la finalul Australian Open.

În turneul masculin, liderul mondial, Rafa Nadal, s-a calificat în semifinale, revenind de la 0-1 la seturi şi învingându-l pe bulgarul Grigor Dimitrov cu 3-6, 7-6, 7-6, 6-2.

Pentru un loc în finală, ibericul va juca împotriva învingătorului din ultimul sfert de finală, Andy Murray - Roger Federer.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close