Antena 3 CNN Timp liber Cățelul Bowie a fost abandonat și lăsat să moară de frig. Strigătele lui disperate după ajutor au impresionat-o pe o trecătoare (VIDEO)

Cățelul Bowie a fost abandonat și lăsat să moară de frig. Strigătele lui disperate după ajutor au impresionat-o pe o trecătoare (VIDEO)

Cățelul Bowie a fost abandonat și lăsat să moară de frig. Strigătele lui disperate după ajutor au impresionat-o pe o trecătoare (VIDEO)
Sursa foto: foto- Facebook
11 Aug 2019   •   10:04

Un cățel a fost abandonat pe timpul iernii și lăsat să moară de frig.   

O tânără a fost impresionată de lătratul bietului animal care stătea în zăpadă și urla disperat din cauza frigului pe care îl simțea tot mai puternic. 

Fără să stea prea mult pe gânduri l-a luat de acolo pe cățelul căruia mai târziu i-a spus numele de Bowie și l-a dus acasă, unde i-a oferit mâncare și l-a îngrijit. 

L-a dus de nenumărate ori la cabinetul veterinar, iar medicii s-au ocupat să aibă toate vaccinurile făcute și să nu sufere de niciun fel de problemă. 

La scurt timp, Bowie a fost adoptat de o familie care i-a oferit tot ce avea nevoie și în care s-a adaptat foarte repede. 

„Doarme mult. Dar se și joacă cu alți căței mai tot timpul. Și e capabil să recunoască alți câini la televizor. Începe să latre la tv când îi vede. Iubește oamenii, în ciuda a tot ce a trăit”, au spus stăpânii simpaticului Bowie. 

×
Subiecte în articol: catel zapada
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close