Antena 3 Timp liber Film O nouă veste tristă în a doua zi de Paște! Un tânăr actor a murit înjunghiat la Napoli

O nouă veste tristă în a doua zi de Paște! Un tânăr actor a murit înjunghiat la Napoli

29 Apr 2019   •   17:32
O nouă veste tristă în a doua zi de Paște! Un tânăr actor a murit înjunghiat la Napoli

Un tânăr actor de 18 ani care a interpretat rolul unui infractor adolescent din Napoli într-un film adaptat după un roman publicat de Roberto Saviano a fost rănit cu lovituri de cuţit în acest oraş din sudul Italiei, au anunţat luni companii mass-media italiene.

Ucraineanul Artem Tkachuk a interpretat un membru al unei bande şi dealer de droguri în filmul "Piranhas" ("La paranza dei bambini"), adaptat pe baza romanului eponim publicat de jurnalistul şi scriitorul Roberto Saviano, celebru pentru investigaţiile sale despre mafia napolitană, Camorra.

Artem Tkachuk a fost atacat săptămâna trecută de membrii uneia dintre bandele de tineri delincvenţi din Napoli, denumite "baby-gangs", în momentul în care se îndrepta spre locuinţa lui, spre dimineaţă, după o petrecere, însoţit de un prieten.

Actorul a fost înjunghiat de două ori, iar prietenul lui a fost bătut, însă vieţile lor nu sunt în pericol.

Poliţia analizează, printre alte ipoteze, teoria potrivit căreia tânărul ucrainean ar fi putut fi agresat pentru rolul jucat în filmul "Piranhas", care a câştigat Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu la ediţia din acest an a Festivalului de la Berlin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close